måndag.


morgon. jag sov åtminstone till klockan 05.00 i dag. rätt fint det. har fått i mig kaffe och frukost och piller och cigarett och snus. om en halvtimme sådär ska jag till bussen. det är grått och fuktigt ute. passar mig. i dag lever jag inte. ingenting.

04.24


nu gav jag upp sömnen och gjorde mig en kopp relax-té med saffranshonung. som alltid annars lyssnar jag på bastille. det är kurator i morgon - för första gången på kanske tre-fyra veckor. känns skönt att komma igång med vardagen igen. förkylningen är mycket snällare nu. bara lite hosta och snor kvar. så det blir aktivitetsgruppen på tisdag också. och tanken är väl att jag ska träffa konstnären på onsdag också. kom inspirationen.

jag öppnade balkongdörren åt morgonpigga katterna. och jag fryser inte om en enda kroppsdel. men jag gäspar, sjunger falskt och slåss med ångestmonstret. jag ska ringa trygga människor när det stormar elaka vindar. men jag kan inte sådant. kom lugnet.

karusell fyrtiotvå.


klockan 02.00-ish bestämde jag mig tydligen för att bli psykokoko. vilket resulterade i att jag fick ringa mina sovande föräldrar och be om skjuts till akutskräddaren en timme bort. nu är jag hemma och känner mig varken bättre eller sämre. bara sådär äcklig och pinsam.

men när jag kom hem blev jag mött i hallen av siri och selma. de dömer aldrig. bara kärlek.

...


tiden står stilla här. kan ni inte inspirera mig genom att skriva era favoritord?

förkyld - igen.


jag la mig i soffan igår för att vila en stund. sov två timmar och vaknade upp apaförkyld. suck. alltså blev det ingen aktivitetsgrupp idag. och jag som verkligen ville åka dit. men jag hostar, snorar och yrar - så jag borde verkligen stanna hemma. 

humöret. pendlar som aldrig förr. onda tankar och sedan skrattar jag högt för mig själv. mina lamotrigin är slut - men hoppas att mina mediciner jag beställt anländer till apoteket i morgon. apotek hjärtat tänker jag aldrig mer hämta ut mediciner på. de behandlar en som en galning alt. tablettmissbrukare som försöker lura till sig mediciner. har skrivit ett argt mail till dem. de har svarat - sådär neutralt och "vi förstår inte". jag orkar inte, så låter det vara. men eftersom de började sälja menskoppar för ett tag sedan. så jag kommer fortsätta smita in där i smyg och handla rengöringsgel till min kopp. men ska blänga allt jag kan på personalen. speciellt hen med näsan och sneda håret.

20.27


jag lyckades dränka min laptop i kaffe. smart. den har varit på service hos en vän till familjen. tyvärr gick inte tangentbordet att rädda, rest in peace, men annars är den som förr. har bara kopplat in ett stort åbäke till tangentbord i en usb-port. fungerar finemang för mig. orkar inte riktigt bry mig om snygg teknik. jag gillar funktion.

orkar inte alls summera den senaste veckan. men jag har sovit i genomsnitt en timme på tre dygn i några omgångar. hur den här natten kommer bli har jag ingen aning om. bestämmer mig varje morgon för att "ikväll ska jag ta nozinan", men det blir aldrig av. nozinan är ondska. det har varit kaos och färgbomb på en och samma gång hela veckan. idag har jag inte ens några tår på på jorden. knytnävsångest och blöta ögon. men jag kurerar mig med islatte, bubbelvatten, snus, bastille och mentholcigaretter.

hej och varsågod; svammel och ordbajs.

they will come for you.


jag tog två propavan i går kväll. haha. det gick ju jättebra. inte. har inte sovit särskilt bra alls. borde jag ju ha vetat innan - eftersom det var längesedan propavan fungerade för mig. men skam den som ger sig. till sömnen vill jag hälsa; you can run, but you can't hide.

laddade ner
världens mest beroendeframkallande spel till mobilen i natt. ett sådant där pusselspel. så det har absolut bidragit till nattens icke-sömn. det var helt klart värt tio kronor. 

hostar som ett slemäckel, snusar och dricker gott kaffe. det är sommarhimmel ute. 

...


kan inte riktigt sortera tankarna. stavar dåligt när jag tänker i ord. mår illa och dricker mängder av vatten. våldtäkt på tv. förstår ingenting av det jag ältar sönder. ingenting. 

silence is violence.


är inte så fasligt förkyld längre. med mycket vila går det över snabbt. trött är jag - vilken överraskning. jag förstår inte vad jag ska göra för att få sova. kan inte acceptera att min sömn är fucked. har en ask propavan i medicinlådan, ska ta två tabletter ikväll och se om de kanske kan hjälpa. en vet aldrig. plötsligt händer det.

har knåpat ihop en ny ansökan om aktivitetsersättning från försäkringskassan. det är ju alltid lika spännande. papper hit och dit som ska kopieras och ordnas fram. det finns inget tråkigare. men för en gångs skull har jag ordning på de s.k. viktiga papprena och kunde hitta dem lätt. sedan den femtonde maj ska jag träffa läkaren på öppenpsyk och han ska skriva läkarintyg. vi har ju redan diskuterat min framtid och han ansåg att jag skulle vara sjukskriven åtminstone två år till. men det är ju inte skrivet i sten. mitt i allt kan jag ju resa mig upp och orka jobba. en vet aldrig. 

det är varmt. det kan vara feber. men balkongdörren är vidöppen och jag dricker saft och knaprar koffeintabletter. snusar och lyssnar på bra musik. igår blev det för mycket elakheter i huvudet och jag tog sobril - för första gången på säkert en vecka. win. 

i dag måste jag ta hand om trygga borgen som har förfallit under de dagarna jag har varit sjuk. en runda med dammsugaren och moppen, skura badrum och diska.

14.12


jag är fruktansvärt förkyld - alltså är det väldigt synd om mig. punkt.

RSS 2.0