det skulle kunna vara en god morgon.


men morgonen började med att jag vaknade klockan 05.30 med andan i halsen. och ångest. jag är mer än trött på icke-sömnen. och opepp på att ge mig ut i blasket. men nej. jag tänker inte avboka dagens psykologbesök. opeppen brukar ge med sig efter några koppar kaffe.

Kommentarer
Postat av: Lina

Trevlig Blogg (:

2012-01-02 @ 08:07:23
URL: http://liniswiklund.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag kan inget annat än att hålla med (:

Denna behandling som jag snackar om är mest för och se vad föräldrarna går igenom. och lite för ens egen vinnings skull :)

Väldigt intressant...! :)

Hur är de med dig? :D

2012-01-02 @ 08:12:06
URL: http://liniswiklund.blogg.se/
Postat av: Lina

Min pappa behandlas hela tiden, han blir aldrig frisk och har inte varit de ens sen jag föddes! Han har alltid haft problem med både droger och alkohol.

Vilket inte är det roligaste som barn och veta.

Men de gäller och se förbi och komma i kontakt med rätt människor. Just nu går min pappa ett eftermiddags program, vilket jag tycker är illa, eftersom att han dricker efter sina möten.

Det är viserligen en svår uppgift för honom. Men hoppet om att han ska bli fri, är lika stort som att jorden skulle gå under idag! :/ Det är inget man kan göra åt och sanningen är väl den att man vill hjälpa mer än man kan... men när man inser att man verkligen inte kan göra något försvinner en hel del förtroende för den missbrukande personen. Rätt? eller fel? :S

Med mig är det hur bra som helst :)

2012-01-02 @ 08:21:26
URL: http://liniswiklund.blogg.se/
Postat av: Lina

Håller med dig... man kan inte göra mer än och bara finnas till. Men de räcker bra nog för den missbrukande personen! (:

istället för att man ska gnälla och be dem sluta, det blir oftast bara värre! men bor du med den missbrukande personen är det säkert en större psykiskmisshandel än att inte bo med personen.

Nu är de så bra att mina föräldrar inte är tsm och har inte varit sen jag var två år. Men varannan vecka som man var där, var de väligt påfrestande för mig och mina två brödrar som han skaffa med en annan kvinna.

2012-01-02 @ 08:30:59
URL: http://liniswiklund.blogg.se/
Postat av: Lina

Det gäller ju att upptäcka det ja. När man gör de, är man som starkast! :)

jag är själv 20 år, har inte hållit på med missbruk själv på det sättet. Men varit på väg dit ett par gånger! :/ men klarat mig ganska bra! Däremot har jag vänner som missbrukar...:/

Jag hoppas ju att våra kära föräldrar blir friska! Det är aldrig försent :)

2012-01-02 @ 08:41:27
URL: http://liniswiklund.blogg.se/
Postat av: Fröken Larsson

Hoppas det blir bättre under dagen! :-)

2012-01-02 @ 08:49:23
URL: http://enemma.webblogg.se/
Postat av: Lina

håller med ;D

2012-01-02 @ 08:52:02
URL: http://liniswiklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0