18.28


jag la mig för att vila en stund innan lunch och det slutade med att jag sov i flera timmar. som ett dräggfyllo, helt däckad. och jag kan inte påstå att jag känner mig något piggare direkt. men disken är diskad och jag har mat i magen. en cigarett, isté, snus och en sobril

i morgon aktivitetsgruppen i staden vid havet. jag tror att vi skulle göra smoothies och baka scones. inte helt fel. och direkt när jag kommer hem blir det att åka till franks två-årskalas.

nu ordna med en koffeinfri kaffe och möjligtvis några fler mentholcigaretter. 

Kommentarer
Postat av: Stephanie

Vad innebär aktivitetsgrupp? Tänkte fråga för att jag är lite nyfiken, vad får du för hjälp? Hoppas allt är relativt bra med dig iallafall:)

Svar: aktivitetsgruppen är en grupp som ordnas av psykrehab. jag går där för att komma hemifrån, få lite struktur, träffa människor, lära mig hantera ångest i grupp. alla går där av lite olika anledningar, men i grunden handlar det väl om att ha något att göra/komma hemifrån. det är väldigt få krav, så det är lite av en "nybörjargrupp". men bra, arbetsterapeuterna som håller i det är fantastiska. :)
sedan går jag på vanlig samtalsterapi hos en kurator på öppenpsyk. kuratorn trivs jag väldigt bra med och vi arbetar oss sakta igenom allt det jobbiga.

hoppas att du har en finfin kväll! kram.
Jackie


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0