00.00


sömnmedicinerna har ingen verkan. jag är trött i tankarna - men kroppen vägrar stänga ner och sova. så istället sitter jag här med en förpackning hobnobs och en dosa snus. 

en cigarett och sedan en halv nitrazepam och så försöker vi somna igen.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Samma här, min zopiklon funkar knappt längre.. men orkar inte byta igen.. suck

Hoppas du somnar snart och att du sover gott!

Svar: vad har du testat för andra mediciner? jag äter också zopiklon, men tycker inte heller att de fungerar så bra längre. :( men som du säger - orka byta igen.
jag fick sova rätt gott faktiskt. hur har du sovit? <3
Jackie

2012-11-22 @ 01:30:14
URL: http://www.aslundsandra.blogg.se
Postat av: Katarina

Jag var tvungen att googla på hobnobs, haha, trodde det var någon medicin jag missat :) Det är så frustrerande när sömnmedicinerna inte fungerar. Min läkare gav mig tipset om att byta fram och tillbaka, dvs några veckor med nitrazepam och sedan några veckor med Stilnoct och så tvärtom igen. Det kan tydligen minska på kroppens toleransnivå. Dessutom säger hon att låga doser av tex mitrazapim och seroquel hjälper bättre för sömn än vad de höga doserna gör. Jag testar, har liksom inget annat val än att försöka med vad som helst. Vissa nätter sover jag 5 timmar i sträck, vilket känns som ren lyx, men andra nätter ligger snittet på runt tre timmar och då inte ens sammanhängande. Sömn och mat är så basala behov för kroppen så när det börjar strula blir vem som helst galen, vare sig man har någon diagnos eller ej. Önskar dig styrka!

Svar: åh. men det kanske en skulle testa - att varva lite med medicinerna. för det är ju lätt att bli tolerant och det är ju helt meningslöst. tack för tipset! seroquel har jag ätit i både låg, mellan och hög dos utan något vidare resultat. men mitrazapim har jag aldrig provat, kanske ska föreslå det.
jag blir knäckt av att inte få sova. allt blir hundra gånger värre. hua. men fick sova rätt fint till slut ändå.

tusen styrkekramar! <3
Jackie

2012-11-22 @ 15:53:36
URL: http://www.attlevalivet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0