orkeslösheten.


och mattheten. har ingen fysisk ork. jag undrar om det fortfarande är blodbristen och folsyrebristen som spökar. blir yr och skakig av minsta lilla ansträngning. orkar ingenting.

annars har dagen varit bra. kaffe och mycket prat hemma hos finvännen. det behövdes. jag får spunk av att sitta stilla hela dagar hemma i tryggheten. behöver social stimulans. och det får mig att inse hur långt jag har kommit i min sjukdomskamp; att jag nu längre inte skyr sociala sammanhang i samma grad. att jag självmant söker mig till människor. 

jag tog ett långt lush-bad tillsammans med nya numret av vi läser som jag fick av mamma. fortfarande inte fått hem min henna och håret börjar se riktigt dassigt ut. och fortfarande mattheten. och opeppen när det kommer till min kropp. den är så äcklig pga alla tusen extra medicinkilon och jag orkar egentligen inte bry mig. men det är så många andra som bryr sig om tjock och smal. så jag kan inte låta bli att bry mig jag också. typ så.

katterna sover och jag skulle vilja göra detsamma. men det ska ordnas med kaffe och med diskvatten som ska hällas upp. jag måste få ordning på det lilla kaos som råder här hemma.

Kommentarer
Postat av: Wiilow [Foto Tankar Känslor]

Det kan nog vara brist på järn..

Innan du äter mat så svälj några droppar citron (det tar upp näringen i maten)DU ÄR FIN SOM DU ÄR!!!

2012-04-25 @ 01:23:19
URL: http://wiilow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0