förkyld - igen.


jag la mig i soffan igår för att vila en stund. sov två timmar och vaknade upp apaförkyld. suck. alltså blev det ingen aktivitetsgrupp idag. och jag som verkligen ville åka dit. men jag hostar, snorar och yrar - så jag borde verkligen stanna hemma. 

humöret. pendlar som aldrig förr. onda tankar och sedan skrattar jag högt för mig själv. mina lamotrigin är slut - men hoppas att mina mediciner jag beställt anländer till apoteket i morgon. apotek hjärtat tänker jag aldrig mer hämta ut mediciner på. de behandlar en som en galning alt. tablettmissbrukare som försöker lura till sig mediciner. har skrivit ett argt mail till dem. de har svarat - sådär neutralt och "vi förstår inte". jag orkar inte, så låter det vara. men eftersom de började sälja menskoppar för ett tag sedan. så jag kommer fortsätta smita in där i smyg och handla rengöringsgel till min kopp. men ska blänga allt jag kan på personalen. speciellt hen med näsan och sneda håret.

Kommentarer
Postat av: Lo

Så jobbigt med otrevlig och oproffsig personal! Det tillhör ju allmänt vett att inte göra som de gör. Tycker själv att just bemötande är väldigt viktigt. Speciellt på ställen som Apotek, när man måste dit och hämta mediciner. Tycker att du gör rätt i att inte hämta mediciner där när de inte har nåt hyfs, och inte alla indianer i kanoten.

Krya på dej! Kram!

2013-05-22 @ 17:35:13
Postat av: joanna-livet med Asperger symdrom

Hej! hörde du mig på P3 i går?
Tänkte bara tips om mitt program där jag berättade min historia om att leva med Aspergers syndrom och psykisk ohälsa utan att jag visste om det som bla innehåller mobbning som gick så långt så jag valde att avsluta mitt liv, ett mycket viktigt ämne!
Så om du missa det så tycker jag att du ska lyssna på det nu i efterhand här http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/197423?programid=3052 :)
Om du inte gillar sådana här kommentarer så ber jag om ursäkt vill bara sprida den viktiga information jag bär på:) kram Joanna

2013-05-23 @ 16:24:37
URL: http://domkallarmighannes.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0