you are the u in us.


ungefär nu skulle jag kunna somna. men det går ju inte. nu är det morgon och dags att starta dagen. jag ska dammsuga och kolla om tvättstugan är ledig. men först en stor mugg kaffe och en cigarett ute på balkongen som sakta börjar ljusna.

Kommentarer
Postat av: Victoria

Jag har skaffat mig en ful ovana att alltid somna 06 på morgonen. Hejdå dygnsrytm!

En fråga: det koffeinfria kaffet som du dricker, är det snabbkaffe? Om ja, vad heter märket?

MVH En som alltid är sugen på kaffe mitt i natten.

Svar: ja, men lite så ser min dygnsrytm ut också. helt meningslöst.
aaa, det är snabbkaffe. tror det är nestlés/nescafé (är det samma sak, hm?) snabbkaffe. en liten glasburk. fast jag har hällt över pulvret i en annan burk, så minns inte riktigt något mer.
Jackie

2013-01-12 @ 16:04:24
URL: http://morkradd.bloggsida.se
Postat av: Katarina

Jag lider verkligen med dig i din sömnbrist. Jag sov under lång tid 3 timmar per dygn, och i alla böcker jag läste om sömnlöshet, samt alla tips och råd på internet så stod det att man INTE ska sova under dagtid, för att inte rubba dygnsrytmen. Det är möjligt att det stämmer, men när jag några dagar gav efter och faktiskt somnade oavsett om klockan var 6 på morgonen eller 11 på fm, så fick jag i alla fall lite mer sömn att överleva på. Jag lever nu på runt 4-5 timmars sömn/dygn, och även om det är för lite för mig, så är det betydligt bättre än tidigare.

Svar: ja, jag har läst samma sak. men nu sover jag när jag kan, oavsett vad klockan är. känns som om att jag är tvungen till det, annars blir jag koko.sen är det visserligen lätt att vända på dygnet, men har en svårt att sova, så känns det som om att den risken är ganska minimal.

kramar!
Jackie

2013-01-12 @ 20:49:21
URL: http://www.attlevalivet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0