distansförhållande de luxe.


en tur till rättspsykiatriska kliniken i går - för att träffa den stora (fast rätt korta och lilla) kärleken. tokstollen som ställt till det totalt för mig - som fått mig att känna saker jag trodde var omöjligt. vi drack kaffe, kysstes, skrattade och skämtade om helt sinnesjuka saker, klagade på slamporna utanför och så kysstes vi lite till. 

hjärtat dör varje gång jag måste lämna henne. och väl utanför murarna promenerar jag långsamt in mot stan för att kunna gå av mig alla gråtande och frustrerade känslor. den frusna sjön, kylan och den vackra domkyrkan. men alltid så vackert att se henne skratta, kunna hålla om henne och våga prata framtid och drömmar. och ja - jag är möjligtvis irriterande nykär. get use to it. 


 
någon gång kanske jag kan skriva ett inlägg om hur min och ninas resa har varit och hur vi lyckats med kärleken vi upplever nu. vi träffades redan för flera år sedan. och vägen därifrån fram till i dag är helt otrolig.annars skulle det varit psykologen i dag - men han vart sjuk. ganska skönt ändå, att bara kunna vara hemma och få lite ordning på kropp och knopp. och så disken och dammsugaren.

Kommentarer
Postat av: Nina

Underbart och vackert skrivet! Hela du är fantastisk!

Svar: <3 <3 <3 vackraste!
Jackie

2013-12-19 @ 13:28:42
URL: http://firellia1.blogspot.se
Postat av: MissManic

Åhh.. käärlek, så underbart och jag Älskar din presentationsbild på facebook, ni är så fina tillsammans och hela du utstrålar lycka och harmoni, det är underbart!

Svar: ja, nog har nina klivit in i mitt liv och rört om i grytan. <3
Jackie

2013-12-19 @ 20:57:24
URL: http://missmanic.se
Postat av: Wiilow [Foto Tankar Känslor]

Att lämna någon man älskar gör ont. Men ibland behövs det.
Det vore intressant att läsa om er resa. Kram på er båda.

Svar: kram själv! <3
Jackie

2013-12-19 @ 21:12:19
URL: http://wiilow.blogg.se
Postat av: Jenny/Nence

Åh det är så roligt att se och läsa om er kärlek! Jag vill också skänka styrkekramar till dig om de jobbiga i livet <3 Läser din blogg och tycker du är både modig och stark. Så kände att jag ville lämna lite fotspår här~

Svar: åh. tack! <3
Jackie

2014-01-02 @ 15:22:37
URL: http://mymlplife.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0