i dag har jag blivit med menskopp, igen.


några av er kanske redan vet - men apotek hjärtat har börjat sälja menskoppar (av märket lunette) i sina butiker. och i dag köpte jag äntligen en. jag har haft menskopp innan (av märket divacup), men råkade koka sönder den/smälta den i kastrullen när jag gjorde den ren (och bespara mig alla kommentarer om hur äckligt det är att koka sin menskopp på spisen).


så nu har jag en egen lunette cynthia här hemma. min nya bästa vän. jag ska öppna mig en kall energidryck, sätta på lite stämningsfull musik och sedan get on with it; jag har mens.

Kommentarer
Postat av: MissManic

Inte speciellt ohygieniskt att koka den kan jag tycka, fast själv skulle jag ha en annan kastrull enbart för det syftet - fråga mig inte varför,
Men, jag funderar också på att bli med menskopp.

Svar: ja, klart du ska bli med menskopp! :) den jag köpte idag kostade 319 kr (då valde jag den lilafärgade) och den andra ofärgade kostar 299 kr (de som säljs på apotek hjärtat då). så mycket billigare än så blir det inte, tror jag. och menskoppen är så fantastisk! :)
Jackie

2012-11-19 @ 12:19:00
URL: http://www.missmanic.se
Postat av: Victoria

Eh, kanske en konstig fråga, men hur fungerar en menskopp?

2012-11-19 @ 12:59:50
URL: http://morkradd.bloggplatsen.se
Postat av: Nicole

fan vad jag tycker om dig :D

Svar: haha. detsamma! <3
Jackie

2012-11-19 @ 13:09:32
URL: http://verklighet-forts.blogspot.se/
Postat av: Victoria

Nu har jag läst på om menskoppar. I <3 google. Verkar intressant (men läskigt!) Varför har jag aldrig hört talas om menskoppar innan?

Svar: menskoppar har väldigt länge ansetts som "äckligt" och har väl inte direkt kunnat marknadsföras tidigare. men nu börjar fler och fler få upp ögonen för hygieniska, prisvärda, fittvänliga och miljövänliga mensskydd.
just menskopp är en fantastisk uppfinning. den är enkel att använda (kan vara lite trixigt i början), håller i flera år och är snäll mot fittan.

de kostar ju en del, men det är ju en engångssumma som en får igen gånger tusen, så det är ju kanske inte något en vill köpa enbart för att testa och ge upp om den inte fungerar på första försöket. men däremot är det värt det att lära sig använda den, för det är så enkelt!

menskopp ftw! ^^
Jackie

2012-11-19 @ 13:20:14
URL: http://morkradd.bloggplatsen.se
Postat av: Victoria

"Fittvänlig"!!! Jag älskar dig, Jackie. Du har nyss lärt mig ett nytt ord som kommer att användas tills nån syr igen truten på mig. Bildligt talat, alltså.
Tamponger skulle jag vilja kalla "fitt-ovänliga"!!!

Svar: ahahaha! ja, bra ord, eller hur?! ^^ tamponger är ett big no no när det kommer till fittvänlighet. hua. otäcka saker!
Jackie

2012-11-19 @ 18:37:30
URL: http://morkradd.bloggplatsen.se
Postat av: MissManic

Fitta vad jag älskar ditt språk!!

2012-11-19 @ 21:55:17
URL: http://www.missmanic.se
Postat av: Hanna

Har haft menskopp i.. tja åtta år kanske och det är det bästa som hänt min mens! Att det skulle vara äckligt att koka på spisen är ju... folk med fördomar. Jag menar var skulle man annars göra det=p Och efteråt är det ju bara att koka nytt vatten i kastrullen så är den ren och fräsh, jag brukar diska ur den också men ja, kokande vatten steriliserar ju bra. Folk är bara kinkiga helt enkelt.

Svar: jag håller med dig fullständigt! :)
Jackie

2012-11-20 @ 13:24:13
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0