lyrica-svettningar och sjukhusnojja.


puh. jag svettas sönder tror jag. har dammsugit i värmen och skurat badrummet.
jag är trött på biverknings-svettningarna. de är hemska och ibland bra mycket värre än ångesten. men puh - vet inte om jag orkar sluta på lyrican. den ska tydligen ha hemska utsättningssymtom och jag har ingen aning om vad de kan erbjuda mig istället för den. har testat alla fis-mediciner som t.ex. atarax, lergigan och buspiron. och de gav noll effekt. ja, den som lever på fredag får se helt enkelt. då ska jag träffa läkare på öppenpsyk.

har en pyttedisk att ta itu med och sen bädda med rena lakan i sängen. för jag tänker ta ett bad ikväll och då är det extra härligt med rena sängkläder när en går och lägger sig.

ska in till gyn i morgon och göra ultraljud. får inte glömma att kolla busstider hem. gillar egentligen inte att behöva åka till sjukhus - det är alltid så ångestframkallande, för jag är så rädd för att jag inte ska hitta rätt. men jag har varit på gyn innan med en vän - så det känns ganska lugnt den här gången. så länge jag inte behöver befatta mig med psyk så funkar de flesta avdelningarna på västervik sjukhus tänker jag.

och - jag har ett infekterat sår på ena benet. kan jag använda handsprit och tvätta rent med? har inget annat hemma och det känns som om att jag behöver tvätta rent det ordentligt åtminstone en gång. tacksam för svar.

Kommentarer
Postat av: gizmoni

Ja du kan nog rengöra med handsprit. Har själv gjort det. Men ta bara inte för ofta för då torkas såret och det blir ännu värre. Såret måste få vätska av sig själv också. Hoppas att jag har varit till någon hjälp. Kram <3

2011-05-31 @ 15:34:14
URL: http://gizmoni.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0