balkongkaffe.


och där kom huvudvärken. har druckit alldeles för dåligt med vatten idag. blir lätt så när jag inte är hemma. här hemma har jag alltid ett vattenglas i närheten. men jag hoppas att den ger med sig om en stund - hinkade i mig vatten när jag kom hem.
har två nya krukor med frön på balkongen. en liten kruka med tagetes och en stor med blomman för dagen. nu är det bara det tråkiga kvar; att vänta på att fröna ska gro och börja visa sig ovanför jordytan. men min ena pelargon ser ut att få knoppar - så jag får vila ögonen på den under tiden.

ska spendera resten av kvällen tillsammans med sirikatten. ska passa på att ta en kaffe på balkongen medan det ännu är värme där ute. sen antar jag att det blir soffan. vet inte om det är något bra på tvn - har aldrig koll på sånt. jag kollar så sällan på tv.
fick fetingkramp i baksidan av vänstra låret tidigare idag och det ömmar fortfarande i muskeln. förbannat. jag vet inte om jag tror på mina magnesiumtabletter. eller så borde jag kanske bara ge det lite tid. och tid har jag så det räcker och blir över.

tack och hej läsare och ångest - nu blir det balkongkaffe tillsammans med sambon.

Kommentarer
Postat av: Maria

pelagoner!! jag älskar dessa blommor. måste köpa mig några till köket. kök + pelagoner = sant. har en stor röd på balkongbordet som gör mig lite extra glad :)



<3

2011-05-11 @ 10:47:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0