önskas: fittstim.


jag söker desperat efter boken fittstim - men kan inte hitta den någonstans. någon vänlig själ som har ett exemplar som de vill sälja till mig? det vore verkligen guld.




Kommentarer
Postat av: fia.

Fittstim finns faktiskt ute på Tradera såg jag! Själv sitter jag här och kollar så att allt mitt hår är kvar i nacken, mina nya små gnagarvänner vågade sitta i luvan idag och klamrade och drog i mitt hår samtidigt som de snattrade förtjust (eller upprört). Jag är osäker på om det var en komplimang eller om de tyckte att mitt människohår var opraktiskt och fult. Haha!

Sov gott vettja! :)

2011-04-04 @ 21:24:21
Postat av: Jackie

fia: jo, jag har sett det exemplaret på tradera. men en av mina närmsta vänner har redan lagt ett bud på den boken - så jag tänker inte försöka vinna den. :)

men tack för tipset.

åh, vad är det gör gnagarvänner du har? det lät mysigt att ha dem i luvan. kanske ska försöka ha min katt där. ;)

och sov gott själv!

2011-04-04 @ 21:27:53
URL: http://sockerkyss.blogg.se/
Postat av: fia.

Ajdå! Hoppas att du hittar den någon annanstans! :)

Det är två tamråttor som flyttat in hos mig, de är inte särskilt gosiga än, men de blir mer vana vid mig för varje dag som går. Idag var första dagen båda vågat vara i luvan under en längre tid, så det känns fint även om jag blev lite nojig med håret, haha!

Att ha en katt i luvan låter mysigt, men kanske lite otympligt om inte luvan är väldigt stor. En ryggsäck kanske vore mer praktiskt? ;D

2011-04-04 @ 22:13:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0